Jongens namen - Meisjes namen

Quinny Zapp Lux Carrycot Reiswieg - Blush on Graphite - 8712930108566

Quinny Zapp Lux Carrycot Reiswieg - Blush on Graphite
Kenmerken: De Lux reiswieg van Quinny straalt luxe en stijl uit. De wieg is ultralicht met namelijk 3 kg, gemaakt van extra sterk en ademend materiaal. De wieg heeft een zachte binnenkant maar een sterke buitenzijde, dit zorgt ervoor dat je kindje zich zo comfortabel voelt dat hij of zij heel de weg kan slapen. Met één hand is de reiswieg los te maken en te dragen, zodat je je andere hand vrij kan houden. De zonnekap is verwisselbaar en kan worden gecombineerd met de Zapp Flex Plus, Zapp Flex en Zapp Xpress. De regenhoes die gratis meegeleverd wordt met de Zapp Flex Plus en Zapp Flex past ook op de reiswieg.
Artikelnummer: 9200000086983934 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 145,00
Meer
De Lux reiswieg van Quinny straalt luxe en stijl uit. De wieg is ultralicht met namelijk 3 kg, gemaakt van extra sterk en ademend materiaal. De wieg heeft een zachte binnenkant maar een sterke buitenzijde, dit zorgt ervoor dat je kindje zich zo comfortabel voelt dat hij of zij heel de weg kan slapen.
Met één hand is de reiswieg los te maken en te dragen, zodat je je andere hand vrij kan houden. De zonnekap is verwisselbaar en kan worden gecombineerd met de Zapp Flex Plus, Zapp Flex en Zapp Xpress. De regenhoes die gratis meegeleverd wordt met de Zapp Flex Plus en Zapp Flex past ook op de reiswieg.


Kopen