Jongens namen - Meisjes namen

Sterren projector - Night light projector - Sterrenhemel - Nachtlampje Baby - licht draaiend - USB / battery gevoed - voor Babykamer, Kinderkamer, Slaapkamer - Onderstel Zwart - 8720256660507

Sterren projector - Night light projector - Sterrenhemel - Nachtlampje Baby - licht draaiend - USB / battery gevoed - voor Babykamer, Kinderkamer, Slaapkamer - Onderstel Zwart
Kenmerken: Dit product is zowel een zachte lamp als een sterrennachtprojector. Het kan kinderen meenemen naar een fantasierijke sterrenhemel, naar het sterrenlicht kijken en de verbeelding van de kinderen inspireren. Het creëert een gezellige sfeer om met uw kinderen een verhaal te vertellen voordat u naar bed gaat. [Pluspunten] ?Goede slaapomgeving? Een dromerige sterrenhemel creëren, beste tijd met je kinderen voor het slapengaan, comfortabel en zacht licht. Het irriteert de ogen niet. De sterprojector kan niet alleen je lichaam en geest ontspannen, maar ook de slaap verbeteren kwaliteit, zodat er geen monsters in de dromen van uw kind zijn. ?Multi-mode? Met de koepel is het een nachtlampje. Verwijder de koepel, het is een sterrenprojector voor kinderen. Een verscheidenheid aan lichteffectmodi en prachtige lichten zorgen voor een betere visuele ervaring. Modus A: Warme nachtlichtmodus. Modus B: Schakel de kleurrijke lichten (warm wit / blauw / groen / rood). Modus C: Sterlichten kunnen 360 ° worden gedraaid. Omringd door sterren, waardoor een warme en romantische sfeer ontstaat. ?Milieuvriendelijke materialen? Gebruik van groen ABS-materiaal, geen irriterende geur, geen lawaai, sterke slagvastheid. Hoogwaardige IC-dimmende LED-chip kan meer dan 1 jaar worden gebruikt, energiezuinig, lang leven, gezond licht, geen straling. ?Twee voedingsmodi? USB-voeding of droge batterijvoeding. U kunt een laptop of mobiele voeding gebruiken, of 4 stuks AAA droge cellen gebruiken (niet inbegrepen), maar gebruik niet twee soorten voeding tegelijk ?Veilig en stil? Maak je geen zorgen dat het lawaaierig is. In feite is het erg stil. Als hij ronddraait, hoor je nauwelijks geluid en gebruikt hij 5V-spanning, wat absoluut veilig is voor kinderen. ?Beste cadeaus? Dit ster-nachtlampje is niet alleen een leuk cadeau voor kinderen op Halloween, Kerstmis of verjaardag, maar ook een favoriet speelgoed voor kinderen, dat de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen cultiveert, en een goede keuze is voor vrienden en familie om feest te versieren . [Verpakking] + 1 x Sterren projector + 1 x USB-kabel + 1 x Gebruikershandleiding [2 jaar garantie]
Artikelnummer: 9300000015439205 - bol.com
Merk: TRANSNECT
Prijs: € 21,38
Beoordeling: 5

Meer

Dit product is zowel een zachte lamp als een sterrennachtprojector. Het kan kinderen meenemen naar een fantasierijke sterrenhemel, naar het sterrenlicht kijken en de verbeelding van de kinderen inspireren. Het creëert een gezellige sfeer om met uw kinderen een verhaal te vertellen voordat u naar bed gaat.

[Pluspunten]

?Goede slaapomgeving? Een dromerige sterrenhemel creëren, beste tijd met je kinderen voor het slapengaan, comfortabel en zacht licht. Het irriteert de ogen niet. De sterprojector kan niet alleen je lichaam en geest ontspannen, maar ook de slaap verbeteren kwaliteit, zodat er geen monsters in de dromen van uw kind zijn.

?Multi-mode? Met de koepel is het een nachtlampje. Verwijder de koepel, het is een sterrenprojector voor kinderen. Een verscheidenheid aan lichteffectmodi en prachtige lichten zorgen voor een betere visuele ervaring. Modus A: Warme nachtlichtmodus. Modus B: Schakel de kleurrijke lichten (warm wit / blauw / groen / rood). Modus C: Sterlichten kunnen 360 ° worden gedraaid. Omringd door sterren, waardoor een warme en romantische sfeer ontstaat.

?Milieuvriendelijke materialen? Gebruik van groen ABS-materiaal, geen irriterende geur, geen lawaai, sterke slagvastheid. Hoogwaardige IC-dimmende LED-chip kan meer dan 1 jaar worden gebruikt, energiezuinig, lang leven, gezond licht, geen straling.

?Twee voedingsmodi? USB-voeding of droge batterijvoeding. U kunt een laptop of mobiele voeding gebruiken, of 4 stuks AAA droge cellen gebruiken (niet inbegrepen), maar gebruik niet twee soorten voeding tegelijk

?Veilig en stil? Maak je geen zorgen dat het lawaaierig is. In feite is het erg stil. Als hij ronddraait, hoor je nauwelijks geluid en gebruikt hij 5V-spanning, wat absoluut veilig is voor kinderen.

?Beste cadeaus? Dit ster-nachtlampje is niet alleen een leuk cadeau voor kinderen op Halloween, Kerstmis of verjaardag, maar ook een favoriet speelgoed voor kinderen, dat de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen cultiveert, en een goede keuze is voor vrienden en familie om feest te versieren .

[Verpakking]

+ 1 x Sterren projector
+ 1 x USB-kabel
+ 1 x Gebruikershandleiding

[2 jaar garantie]Kopen