Jongens namen - Meisjes namen

TafToys Newborn Gym - Speelkleed met afneembare bogen en speeltjes - 0605566119557

TafToys Newborn Gym - Speelkleed met afneembare bogen en speeltjes
Kenmerken: Deze zachte, vrolijke speelmat met verschillende speeltjes en afneembare bogen brengt je (pasgeboren) baby urenlang speelplezier. De zachte figuren aan de bogen zijn voorzien van geluidjes en/of muziekje: ?vrolijke, zachte vis met bijtring en trekkoord ?muzikale kat met belletje en voel armen en benen ?een zachte bal met muziek die wordt geactiveerd wanneer de baby het balletje aanraakt. Alle speeltjes zitten bevestigd met een plastic clip en kunnen op verschillende hoogtes aan de bogen worden gehangen. Ze kunnen ook los worden gebruikt op bijvoorbeeld de wandelwagen of in de box. De speelmat zelf heeft ook verschillende speelfuncties: ?Met de omhoog te vouwen zijwanden creëer je een veilige omgeving, waarin iedere baby een uitdagend eigen speelplekje heeft. ?Aan deze zijwanden zitten zwart-wit illustraties en een babyspiegel, speciaal voor de pasgeboren baby. ?nog meer speeltjes: een bijtring, piepgeluidje en knisperende vleugeltjes. ? extra zachte middenstip ? vrolijke, kleurrijke figuren ?afmeting: 90 x 90 cm Geschikt voor pasgeboren baby’s tot 24 maanden. De muzikale bal werkt op 3 x LR44 batterijen, deze worden niet meegeleverd.
Artikelnummer: 1004004013213876 - Bol.com
Merk: Taf Toys
Prijs: € 66,90
Beoordeling: 4,7

Meer

Deze zachte, vrolijke speelmat met verschillende speeltjes en afneembare bogen brengt je (pasgeboren) baby urenlang speelplezier. De zachte figuren aan de bogen zijn voorzien van geluidjes en/of muziekje:

?vrolijke, zachte vis met bijtring en trekkoord

?muzikale kat met belletje en voel armen en benen

?een zachte bal met muziek die wordt geactiveerd wanneer de baby het balletje aanraakt. Alle speeltjes zitten bevestigd met een plastic clip en kunnen op verschillende hoogtes aan de bogen worden gehangen. Ze kunnen ook los worden gebruikt op bijvoorbeeld de wandelwagen of in de box.

De speelmat zelf heeft ook verschillende speelfuncties:

?Met de omhoog te vouwen zijwanden creëer je een veilige omgeving, waarin iedere baby een uitdagend eigen speelplekje heeft.

?Aan deze zijwanden zitten zwart-wit illustraties en een babyspiegel, speciaal voor de pasgeboren baby.

?nog meer speeltjes: een bijtring, piepgeluidje en knisperende vleugeltjes.

? extra zachte middenstip

? vrolijke, kleurrijke figuren

?afmeting: 90 x 90 cm

Geschikt voor pasgeboren baby’s tot 24 maanden. De muzikale bal werkt op 3 x LR44 batterijen, deze worden niet meegeleverd.Kopen